Veneilijän Porvoo 2003 – 2018

Sivujen tarkoitus on jakaa kokemuksia ja tietoa veneistä ja veneilystä kiinnostuneille. Sivuilla on tarinaa retkiveneilystä, Porvoon saaristosta, palveluista, nähtävyyksistä ja veneistä. Sivusto on tehty ja sitä ylläpidetään harrastusluonteisesti.

Jos sinulla on ehdotuksia, kerrottavaa, oikaistavaa tai muuta asiaa, ota yhteyttä sähköpostitse webmaster@veneilijanporvoo.fi

Mahdollisista antamistani rantautumisneuvoista veden syvyyksistä tai muista neuvoista tai sivuilla olevista tiedoista en ota vastuuta, päällikön vastuu on jakamaton.

Veneilijän Porvoo sivusto on siirtynyt historiassaan toiselle vuosikymmenelleen ja saanut samalla uuden asun joka toimii myös mobiililaitteiden pienemmillä näytöillä. Suurimmat muutokset ovat ulkoasussa ja toiminnallisuudessa, mutta sisältöäkin päivitetään tarpeen mukaan.

Uutena ominaisuutena on kommentointimahdollisuus. Toivottavasti saadaan huomioita, tarinoita ja kokemuksia retkikohteista  ja retkiveneilystä. Kommentit näkyvät sivustolla pienellä viiveellä moderoinnin takia joka lienee paikallaan, jotta mahdolliset asiattomuudet ja poronsarviuutemainokset loistaisivat poissaolollaan.

Kaikki kohteet näet myös kartalta