Porvoon vierasvenesatama

Katso video

Porvoon vierasvenesatama sijaitsee vain noin 500 metrin päässä Kauppatorista, mikä tekee siitä kätevän kohteen veneilijöille, jotka haluavat tutustua kaupungin tarjontaan. Satamassa on yhteensä 23 vierasvenepaikkaa, joissa on aisakiinnitysmahdollisuus. Lisäksi suuremmille veneille on saatavilla 66 metriä kylkikiinnitystilaa.

Vierasvenesataman lisäksi satamassa on myös kotivenepaikkoja, jotka täydentävät paikkatarjontaa. Tämä tarkoittaa, että veneilijät voivat löytää sopivan paikan vierailulleen tai yöpymiselleen, oli veneen koko sitten pienempi tai suurempi.

Sataman palveluihin kuuluvat vesi- ja sähköpisteet laiturilla, jotka sisältyvät paikan hintaan. Lisäksi vierailijat voivat hyödyntää sataman sosiaalitilan monipuolisia palveluja, kuten suihkutiloja ja wc:tä. Pesukone ja kuivausrumpu ovat käytettävissä, mikäli kaipaat pyykkipäivää veneilyn lomassa. Lisäksi sataman tiloista löytyy liesi, jääkaappi, silitysrauta ja muita mukavuuksia.

Mikäli haluat varmistaa vierasvenepaikan saatavuuden, on mahdollista tehdä varaus etukäteen. Näin voit suunnitella veneilyreittisi ja matkasi Porvooseen ennalta.

Sijainti:
60° 23.300’N 25°39.785’E
Omistaja: Porvoon Kaupunki
Kiinnittyminen: Pistolaiturit / sivukiinnitys
VHF: 68
Varaukset ja tiedustelut :
Jokiranta Cafe
River Team Oy
puh. 040 584 7449
puh. 019 584 727 klo 9-21
cafejokiranta@gmail.com

Väylä: Porvooseen johtavan väylän virallinen kulkusyvyys on 1,9m.

Lisätietoa Porvoon kaupungin sivulta

Vierassataman kausi on 15.5.-30.9. Lisäksi Porvoossa on ilmaispaikkoja lyhytaikaiseen kiinnittymiseen jokirannassa, Hamarissa ja Pellingissä.

Allekirjoita adressi Wileniuksen perinnetelakan tulevaisuuden puolesta.

Wileniuksen telakka

Kulttuurikaupunki Porvoon tulee säilyttää kansainvälisesti ainutlaatuinen, elävä Wileniuksen telakka ja antaa sille mahdollisuus kehittyä vetovoimaiseksi merelliseksi puuvene- ja tapahtumakeskukseksi Porvoon Länsirannalla.