Previous slide
Next slide

Sandholmsudden

Pellingin pohjoisosassa, vierassatama, polttoaineen myyntipiste, kahvila, kesätori.

Sijainti:
60°14.07’N 25°52.23’E
Tirmon lossirannasta 1,15mpk 230°
Omistaja: Porvoon Kaupunki
Kiinnittyminen: Laiturissa poijupaikkoja

Pellingin vierasvenesatama Sandholmsuddenissa tarjoaa mukavan ja viihtyisän paikan veneilijöille pysähtyä ja nauttia kauniista ympäristöstä. Satamassa on yhteensä 15 vierasvenepaikkaa, jotka ovat saatavilla poijuina tai ankkuripaikkoina.

Yöpyminen satamassa maksaa 12,00 euroa per yö ja sisältää sähkön käytön. Maksut polttoainemyynnistä ja Benitas Café -kahvilasta hoidetaan samassa paikassa. Kiinnittyminen laituriin on maksutonta, mikäli et yövy laiturissa.

Benitas Café tarjoaa useita palveluita vierasvenesatamassa. Heillä on polttoainemyynti, josta voi tankata veneeseen tarvittavan polttoaineen. Lisäksi saatavilla on vuokrasauna 5-8 henkilölle ja jossa on suihkutila. Saunan voi varata Benitas Café -kahvilasta, ja vuokra on 20 euroa tunnilta plus viisi euroa per henkilö.

Satamassa on myös pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu. Pyykkituvan käyttö onnistuu varaamalla aika Benitas Café -kahvilasta, ja maksu on viisi euroa per koneellinen. Lisäksi satamassa on internetyhteys, joka on saatavilla Benitas Café -kahvilassa.

Vierasvenesataman alueella on myös näköalapaikka ja grillikatos, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja valmistaa ruokaa grillissä. Sekajäteastia on myös saatavilla satamassa, ja siellä on mahdollisuus septitankin imutyhjennykseen.

Pellingin vierasvenesatama Sandholmsuddenissa tarjoaa veneilijöille monipuolisia palveluita ja mukavan paikan levähtää matkan varrella. Sataman sijainti kauniin luonnon keskellä tarjoaa lisäksi upeita maisemia ja rentouttavan ympäristön veneilykokemukselle.

 

Allekirjoita adressi Wileniuksen perinnetelakan tulevaisuuden puolesta.

Wileniuksen telakka

Kulttuurikaupunki Porvoon tulee säilyttää kansainvälisesti ainutlaatuinen, elävä Wileniuksen telakka ja antaa sille mahdollisuus kehittyä vetovoimaiseksi merelliseksi puuvene- ja tapahtumakeskukseksi Porvoon Länsirannalla.