Tämä laituri on varattu!

Veneilijän Porvoo 2003-2024

Retkeilyä ja veneilymahdollisuuksia Porvoon saaristossa

veneilijanporvoo.fi -sivusto on alansa uranuurtaja ja ollut toiminnassa jo yli 20 vuotta. Porvoon seudun saaristoa ja käyntikohteita  esitellään monipuolisesti ja informatiivisesti.

Sivujen tarkoitus on jakaa kokemuksia ja tietoa veneistä ja veneilystä kiinnostuneille. Sivuilla on tarinaa ja kuvia retkiveneilystä, Porvoon saaristosta, palveluista, nähtävyyksistä ja veneistä. Sivusto pyrkii palvelemaan sekä pitkään vesillä liikkuneita että erityisesti myös uusia veneilijöitä, joita on Porvoonkin vesille tullut todella paljon viime aikoina. Sivustolta saa vinkkejä siihen, minne voi retkillään poiketa ja missä yöpyä.

veneilijanporvoo.fi on tehty ja sitä ylläpidetään harrastusluonteisesti. Sivuilla annetuista rantautumisneuvoista, veden syvyyksistä, muista neuvoista tai sivuilla olevista tiedoista emme ota vastuuta, sillä aluksen päällikön vastuu on jakamaton.
Sivusto tavoittaa tuhansia laadukkaita kävijöitä erityisesti veneilysesongin aikana. Kiinnostaako sinua tai yritystäsi yhteistyö kanssamme? Ota mielellään yhteyttä!

Jos sinulla on ehdotuksia, kerrottavaa, oikaistavaa tai muuta asiaa, ota ylläpitoomme yhteyttä sähköpostitse webmaster@veneilijanporvoo.

Ajan virta

Porvoon kaupunki juhlii 675-juhlavuotta Marikki Hakolan uudella videoteoksella.

Ajan virta -työryhmä:
Käsikirjoitus, ohjaus ja leikkaus: Marikki Hakola
Historialliset kuvat: Porvoon museo
Kuvatoimittaja: Hannele Tenhovuori
Kamera: Kari Mäenpää, Marikki Hakola, Epa Tamminen
Drone-kamera: Kari Mäenpää, Espressomedia
Digitaaliset tehosteet: Tanja Bastamow, StarHop Creative
Äänisuunnittelu: Epa Tamminen
Musiikki: ”Admiral Byrd’s Flight”
Sävellys: Osmo Ikonen
Musiikin sovitus ja esitys: Oddarrang-yhtye, Olavi Louhivuori, Osmo Ikonen, Ilmari Pohjola, Lasse Sakara, Lasse Lindgren

Allekirjoita adressi Wileniuksen perinnetelakan tulevaisuuden puolesta.

Wileniuksen telakka

Kulttuurikaupunki Porvoon tulee säilyttää kansainvälisesti ainutlaatuinen, elävä Wileniuksen telakka ja antaa sille mahdollisuus kehittyä vetovoimaiseksi merelliseksi puuvene- ja tapahtumakeskukseksi Porvoon Länsirannalla.