Bredholmen

UUVIn ulkoilualue

Tervetuloa tutustumaan Bredholmeniin, upeaan retkikohteeseen merellisessä ympäristössä! Bredholmen sijaitsee lännen suunnassa ja sinne on helpoin päästä 4,2 metriä syvän laivaväylän kautta. Saaren rantaviiva on vaihtelevan kallioinen, mutta paras paikka rantautumiselle löytyy saaren eteläpuolelta, jossa on kiinnitysrenkaita ja poijuja veneiden käyttöön. On kuitenkin tärkeää huomioida, että salmessa ei saa käyttää ankkuria vedenalaisten kaapeleiden vuoksi.

Bredholmenin eteläpäästä löytyy myös hyödyllisiä palveluita retkeilijöille. Siellä sijaitsee infotaulu, josta saat lisätietoa saaresta ja sen ympäristöstä. Lisäksi löytyy tulipaikka, jossa voit nauttia eväistäsi upeiden maisemien keskellä. Tarpeiden helpottamiseksi löytyy myös käymälä, joka on sijoitettu kallioisen rannan notkelmiin.

Alueella on vaihteleva kallioinen maasto ja paljon korkeuseroja. Veneiden kiinnityspaikat ovat alaspäin viettävissä rantakallioissa, jotka saattavat olla liukkaita etenkin sateella. Metsässä liikkuminen voi olla kaatuneiden puiden takia paikoitellen hankalaa.

Tulenteko on sallittu ainoastaan erikseen osoitetulla rakennetulla tulipaikalla. Huomioithan metsä- ja ruohikkopalovaaran aikaan tulentekokiellon. Alueella on tärkeää noudattaa varovaisuutta ja vastuullisuutta tulen kanssa.

Sijainti:
60°13.741’N  26°00.716’E
Omistaja: Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Palvelut: käymälä, infotaulu, tulipaikka, kiinnitysrenkaita, kiinnityspoijuja
Salmen pohjassa kulkevan merikaapelin takia on ankkurointi kielletty.

Allekirjoita adressi Wileniuksen perinnetelakan tulevaisuuden puolesta.

Wileniuksen telakka

Kulttuurikaupunki Porvoon tulee säilyttää kansainvälisesti ainutlaatuinen, elävä Wileniuksen telakka ja antaa sille mahdollisuus kehittyä vetovoimaiseksi merelliseksi puuvene- ja tapahtumakeskukseksi Porvoon Länsirannalla.